Klasser


Klasseplaner

Aktuel Klasseoversigt og Tilmelding

Reformer, Tower, Barre, Yoga, TRX
Vi har samlet det bedste til dig.
Reformer, der giver dig livslange resultater og en fantastisk kropsbevidsthed.
Tower, der lægger et ekstra lag på den fantastiske Reformer træning.
Yoga, der åbner en helt ny verden med ro i krop og sind, balance og harmoni.
Barre, som giver dig sved på panden og smil på læben.
COREfusion/TRX, som er vores hårdeste klasse, hvor du bliver udfordret på din styrke, udholdenhed og konditon. Et mix af TRX, kettlebells, sjippetov, hvor du får en svedig helkropstræning.
Du kan træne alt under et tag i CoreReformer.

Hvad er en Reformer?
Reformeren består en ”slæde” som du kan ligge, sidde eller stå på. Din kropsvægt og fjedre udgør modstanden. Stropper med håndtag, et sæt til hænder og et til fødder. Gennem træningen bevæger vognen og kroppen sig, hvilket udfordrer og bedrer din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. Der findes mere end 600 forskellige øvelser.
Reformeren er kendt for at danne lange, smidige og stærke muskler og for en intens træning af hele kroppen.
Reformeren både støtter og udfordrer dig, og øvelserne er effektive og målrettede. Du kan få fra let smidighedstræning og blid genoptræning til intens træning af hele kroppen.
Sværhedsgraden kan øges eller mindskes, så du kan være med uanset alder, køn og træningserfaring.
Eftersom en stor del af øvelserne foregår liggende eller siddende, er Reformertræning skånsom for ryg og knæ, så du kan sagtens være med selv med f.eks. ryg- eller knæproblemer.

Reformer Intro
Intro klassen giver dig en tryg og sikker start på din Reformer træning, og du får en grundig gennemgang af Reformeren og udvalgte øvelser.
Klassen er gratis og for begyndere. Kan med fordel kombineres med efterfølgende Reformer Core 1 klasse.
Vi træner i bare tæer for at få aktiveret nerverne under fødderne. Du kan også træne i toe socks med skridsikre gummidutter.

Tower Reformer
Kombinationen af Pilates Mat og Tower Reformeren giver unikke træningsmuligheder og gør denne klasse ideel for alle.
Et system af fjedre og barer hjælper dig med at sikre korrekt stabilisering og kropsholdning, og giver dig ekstra modstand til at styrke, tone og forme muskler.

Reformer Pilates 1
Toning og træning af hele kroppen indefra og ud. Vi går efter livslange resultater på kropsholdning, styrke af bækkenbund og core muskulatur, der styrker omkring rygsøjle og led. Du bliver udfordret på din stabilitet, styrke, smidighed og udholdenhed.
Jo mere du får styr på teknikken, desto hårdere er øvelserne!

Reformer Pilates 2
En udvikling af Reformer 1. Til dig der har godt styr på grundteknikken og ønsker at blive udfordret endnu mere. Vi kører med højere tempo, mere udfordring for koordination, stabilitet, styrke og udholdenhed. Stadigvæk med fokus på at tone og træne hele kroppen igennem. Det er altid en nyt niveau, et næste skridt og et dybere lag i din Reformer træning!

Reformer Mobility
klassen er for alle og specielt til dig, der har brug for at genoptræne kroppen skånsomt og blidt. Til dig, der har travlt eller er stresset og gerne vil arbejde kroppen igennem i et roligt miljø. På en Reformer Mobility klasse arbejder vi med fokus på mobilitet i kroppens led og bindevæv. Du opnår velvære igennem øget fleksibilitet, Core styrke og ro igennem åndedræt og koncentration.

Reformer NRGY
Basis klasse tilsat mere vægt og kredsløbs træning. Vi arbejder med effektive og enkle øvelser, så alle kan være med. Også hvis du er ny på Reformeren. Du har stadig fokus på korrekt teknik, men også på at få hjertet til at pumpe og få sved på panden. Vælg klassen, når du ønsker en effektiv og enkel klasse med fokus på styrke og kondi uden, du behøver at koncentrere dig så meget om teknik. Fokus på styrke og kondition.

Pilates Mat Work
Samme grundprincipper og teknik som på Reformeren, men udført på gulvet med din egen kropsvægt og redskaber. En effektiv og udfordrende, men også skånsom måde at styrke kroppen indenfra og ud. Resultater på kropsholdning, styrke i bækkenbund og core muskulatur, der styrker omkring rygsøjle og led.

Barre
Pilates, styrketræning og ballettens stangskole. En perfekt kombination, hvor du udfordres det lille extra i stabilitet, styrke, smidighed og udholdenhed. Du sveder og får pulsen op mere end på Reformeren, men er afhængig af den teknik, du trænet der. Du arbejder med din egen kropsvægt og props så som håndvægte, stretchbands, bolde m.m. En dynamisk klasse du kan mærke dagen efter!

CoreFusion
En sjov, puls højnende klasse med meget sved på panden!
Intervaller med Kettlebells, sjippetov, gulv og TRX.
Konditions, stabilitets og styrke udfordrende øvelser og svedig helkropstræning. Indendørs træningssko.

Yin Yoga
Yin er en stille og afstressende yogaform med fokus på at afspænde krop og sind, få livsenergien til at strømme, give plads til kroppens helingsproces, aflaste led og smidiggøre bindevæv.
Det tager et stykke tid før bindevævet begynder at give sig, og derfor holdes stillingerne typisk 3-5 minutter. Stillingernes effekt forstærkes af tyngdekraften, og du vil primært sidde eller ligge ned i stillingerne.
Yin er for dig vil ned i gear og finde dybt ind i sind og krop. Yoga formen er også for sportskvinden/manden, der dyrker hård Yang træning som løb, styrketræning ,TRX, crossfit og anden dynamisk træning og derfor har brug for at finde ro, restitution og større fleksibilitet.
Yin yoga kan dyrkes af alle. Du behøver ikke at have dyrket hverken meditation eller yoga før for at kunne deltage. Tal med din underviser hvis du har skader eller er gravid.

Yang Yoga Flow
Yogaklasse for dig der jævnligt praktiserer yoga, kender de klassiske stillinger og kan lide, at tempo er sat lidt op, så du kan komme ind i et flow. Flow er en intens og dynamisk klasse, der giver sved på panden. Der arbejdes igennem hele kroppen. Afsluttes med en lang afspænding, Savasana.

Yang Yoga Slow
Klassisk Hatha Yoga. Slow er for dig, der ikke er så vant til at træne Yoga, eller som ønsker at dvæle ved og fordybe dig i de enkelte stillinger. I denne klasse gennemgår vi stillingerne en af gangen i et roligt tempo. Klassen indeholder de traditionelle Asanas (stillinger) blandt andet Krigere og Solhilsen som indstuderes og derefter køres i kortere, sammenhængende forløb. En Slow klasse kan sagtens være intens og give sved på panden, selvom tempoet er roligt. Afsluttes med afspænding.